Kingway fesoasoani ile COVID-2019 tui puipui poloketi a le Beijing Institute of Biological Products

Poloketi a'oa'oga tui puipui COVID-2019 a le Beijing Institute of Biological Products-O le poloketi fou a le lalolagi e gaosia ai tui puipuia o le coronavirus.O lenei poloketi ua maua le lagolago tele mai le vaega o suʻesuʻega ma atinaʻe tui tui a Beijing.I le vaega muamua o le poloketi, o le uluai tulaga maualuga o le biosafety tui gaosiga o le faleaoga na fausia na maeʻa i luga atu o le 60 aso.O le vaega lona lua o le poloketi na faʻaaogaina foi ia Fepuari 2021. Fausiaina o le "Huoshenshan" saoasaoa o le gaosiga o tui faʻaaoaoga galuega faʻavae.

O le matou kamupani vaega e faʻatautaia le misiona i le faʻamaʻi o loʻo i ai nei, ma o le tulaga lelei o Kingway ua vaʻaia lona faʻamoemoe muamua.I luga o le auala o le lagolagoina o suʻesuʻega ma le atinaʻeina o tui, na toe foʻi ma le lototele le kamupani a Kingway ma faia taumafaiga uma e faʻamautinoa ai o le vaega lona lua o le poloketi fou o le coronavirus aʻoaʻoga a le Beisheng Institute na faʻamaeʻaina lelei ma gaosia, ma manumalo ai le Kingway i le Faʻailoga Taualoa ia Mati. 2021.

E leai se taumalulu e le mafai ona faatoilaloina, ma e leai se tautotogo e le oo mai.Matou te talitonu pe a toe faʻafouina le lalolagi ma mou atu le faʻamaʻi.I se taimi lata mai, o le a faʻaauau pea ona galue malosi le kamupani a Kingway e saofagā atili i le puipuiga o le soifua maloloina ma le saogalemu o tagata.

dass (1)
dass (4)
dass (3)

O le atina'eina ole tui ole COVID19 ua vave alu i luma ile tausaga talu ai.O le tele o tui puipui o loʻo faʻataʻitaʻiina i faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e iloilo ai lo latou saogalemu ma le aoga.

Ua vave ona suia le laufanua ma le tele o atunuu ua faamaonia nei tui COVID19 ma faalauiloa faalauiloa tui.

Mo lea fa'amoemoe, na saunia ai e le Beijing Institute of Biology le Poloketi Fa'a'oa'oga Tu'i COVID-2019.O le matou kamupani na tu'uina atu oloa fa'alumaina pa'u maualuga maualuga ma ia mautinoa o lo'o sologa lelei galuega.

E talitonu Kingflex o le COVID-2019 o le a vave ona faatoilaloina ma o le lalolagi atoa o le a toe foi i le filemu ma o tagata uma o le lalolagi o le a fiafia ma maloloina.


Taimi meli: Iul-28-2021