[Kingflex Footprints] Li Auto Changzhou Manufacturing Base Poloketi Tu'uina atu ma le sologa lelei

Li Auto Changzhou Manufacturing Base Project o loʻo i totonu o le Itumalo o Wujin, Changzhou City, faʻatasi ai ma le aofaʻi o fanua fuafuaina e tusa ma le 998 mu, lea o le aofaʻi o le fausiaina o le vaega faʻakonekarate e tusa ma le 160,000 sikuea mita. O mea faufale e tele lava ina aofia ai se fale vali u'amea fogafale lua ma se falea'oga u'amea fogafale tasi. A maeʻa, o le a avea ma kamupani sili ona tele a le Li Auto ma fale gaosi oloa i Saina, e tautua ai le fausiaina o le "New Energy Capital" a Changzhou, aʻo faʻavavevaveina le loloto o le galueaina ma le faʻatulagaina o le alamanuia, ma fesoasoani lelei i le alamanuia taavale malosi fou e faʻaleleia lona gaosiga. gafatia.

1

Faatasi ai ma le atinaʻeina malosi o le pisinisi fou o taavale afi, o kamupani e pei o Li Auto o loʻo faasolosolo malie lava ona avea ma malosiaga autu i le atinaʻeina o pisinisi, ma o le fausiaina o latou faʻavae gaosiga e mautinoa lava ua avea ma taulaʻiga i totonu o pisinisi. O le tele o le faʻaaogaina o oloa faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o le paʻu a Kingflex i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le faʻaogaina o le Li Auto Changzhou e le gata ina maua ai le lagolago faʻapitoa autu mo le poloketi, ae faʻamaonia ai foi le tulaga faʻapolofesa o oloa Kingflex i le filifili alamanuia fou. .

2
3

Kingflex pa'u fa'alava fa'aulu oloa fa'aogaina le ACMF fa'atonu-pulea micro-foaming tekonolosi e fa'amautinoa ai le tutusa o le foa ma le fa'alelei o pores, lea e fa'aitiitia ai le fa'avevelaina o le oloa a'o fa'aleleia atili le malosi o le fausaga o le tapuni. O oloa e feagai ma su'esu'ega mata'utia, su'esu'ega lelei o oloa, ma le va'ava'aiga fa'apitoa i fafo ina ia mautinoa o so'otaga ta'itasi e fetaui ma tulaga maualuga o oloa. E le gata i lea, e ala i le tele o suʻesuʻega auala e pei o le faʻatonuina o asiasiga, faʻataʻitaʻiga suʻesuʻega, suʻesuʻega o le vaʻavaʻai, ma le suʻesuʻeina o ituaiga, o le tumau ma le faʻamaoni o oloa a le Kingflex o loʻo faʻamautinoa atili e fetaui ma manaʻoga faʻapitoa a tagata faʻatau ma tulaga faʻapisinisi.

4

Kingflex pa'u fa'alumaina oloa e matua vi'ia ona o lo latou maualalo o le vevela, mea e fa'afefe ai le afi, umi le ola tautua ma auala fa'apipi'i faigofie. Aemaise lava i tulaga o le faʻaolaina o le malosi ma le puipuiga o le siosiomaga, o le taamilosaga o le olaga ma le puipuia o le condensation, ua latou faʻaalia manino tulaga lelei faʻatusatusa i isi ituaiga.

5
6

Le galulue faatasi maLi Auto Changzhou Manufacturing Base Project e le gata ina faʻamaonia ai le maualuga o le faʻatinoga o oloa faʻapipiʻiina o le paʻu a Kingflex, ae faʻaalia ai foi le tautinoga mausali a Kingflex i le tulituliloaina o mea fou ma atinaʻe gafataulimaina. O lenei felagolagomai o se isi laasaga mausali mo Kingflex e faʻaloloto ai ona aʻa i le malosiaga fou. I le lumanaʻi, o le a faʻaauau pea ona faʻalolotoina e Kingflex suʻesuʻega faʻatekonolosi ma atinaʻe, faʻaleleia le faʻatinoga o oloa, ma faʻaleleia tulaga faʻaleleia o le siosiomaga o mea e faʻafetaui i le televave o suiga o tekonolosi ma le puipuiga o le siosiomaga i le malosiaga fou. I le taimi lava e tasi, o le a suʻesuʻe malosi foi e Kingflex le faʻaogaina o avanoa o isi malosiaga mama ma tekonolosi puipuiga o le siosiomaga, ma taumafai e avea ma atinaʻe paionia i le atinaʻeina gafataulimaina o sosaiete.


Taimi meli: Aukuso-20-2024